Kartoffelsuppe
Retten passer til ca. 4 personer og tager omkring 40 minutter at lave.
Ingredienser
600 g. |
Kartofler |
4 |
Løg |
300 g. |
Bacon i skiver |
1 tsk. |
Paprika |
1 l. |
Grøntsagsbouillon |
1 tsk. |
Salt |
1 knsp. |
Peber |
0,5 dl. |
Hakkede purløg |
Fremgangsmåde
- Skræl alle kartofler og skær dem i tern
- Hak løgene
- Skær baconen i strimler og rist dem på en pande. Lad der derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Svits løgene og kartoflerne i fedtet fra baconen i nogle minutter
- Tilsæt paprika
- Tilsæt bouillon, salt og peber
- Lad suppen småkoge under låg i ca. 20 minutter (indtil kartoflerne er møre)
- Blend suppen med en stavblender
- Server suppen med den sprøde bacon og de hakkede purløg
Billeder
Klik her for at se flere billeder af kartoffelsuppen
'
'